Hirdetés

Valaki megvette a Marvel elől a Bosszúállók: Végjáték domaint

|

Valaki már előre lefoglalta és csakis egyetlen feltétellel engedi át. Először mindenki Deadpoolra gyanakodott...

Hirdetés

Felrobbant a világháló, mikor hosszú várakozás után a Marvel végre megmutatta a Bosszúállók 4 első trailerét, amely leleplezte a film címét is, így a Végtelen háború eseményeit lezáró sztorit Bosszúállók: Végjáték címmel kell keresnünk majd a mozikban. Értelemszerűen a marketingkampányban fontos szerepet szánnak a film honlapjának is, csakhogy ez a domain már foglalt. 

Hirdetés

Az avengersendgame.com és az avengersendgamemovie.com ugyanis már foglalt, és a poén az, hogy az érdeklődőket a Once Upon a Deadpool honlapjára irányítja át, emiatt pedig sokan azt hitték, hogy a Deadpool marketingcsapatának vagy Ryan Reynoldsnak a trollkodása ez. Azóta viszont kiderült a turpisság: egy Guy Inchair névre hallgató Twitter-felhasználó számolt be róla a közösségi médiában, hogy ő szerezte meg az említett domaineket, viszont nincs rájuk szüksége, így szívesen elcserélni őket néhány meghívóra a Bosszállók: Végjáték Los Angeles-i premierjére. 

Zseniális húzás és biztosak vagyunk benne, hogy a Marvel is venni fogja a lapot, elvégre azt a srácot is jutalmazták, aki több mint ötvenszer látta a Végtelen háborút. Csak egy tipp: csapjatok le minél előbb a secretwarsmovie.com-ra, ki tudja, hátha később bejön a trükk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)