Hirdetés

Az '50-es évekbe visz a Stranger Things 4. évadának új előzetese

|

Még nehezebbé teszi a várakozást a Netflix sorozatának mindössze másfél perces promóciója.

Hirdetés

Legnagyobb sajnálatunkra a Stranger Things is azon sorozatok útjára lépett, amelyek évadai között egyre több és több idő telik el, a koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt pedig a negyedik etap forgatása még tovább húzódott, így már biztos, hogy csak jövőre találkozhatunk ismét a megkedvelt szereplőkkel.

Személy szerint jobban örültem volna, ha Hopper seriff sorsáról csak élesben értesülünk, miközben egymás után daráljuk az évad részeit, de a Netflix már elspoilerezte, szándékosan. Ezért már csak az a kérdés maradt megválaszolatlan, hogy vajon mihez kezdtek a Hawkinsban maradt fiatalok El (magyarul Tizi) és a Byers família nélkül.

Hirdetés

Nos, mint az a legújabb trailerből és azt kísérő információmorzsákból kiderül, újabb rejtély ébreszti fel a kíváncsiságukat: az útjuk keresztezi Victor Creelét (őt Robert Englund horrorfilmes legenda alakítja), aki az 1950-es években látszólag kegyetlenül lemészárolta a családját, és emiatt élete hátralévő részét elmegyógyintézetbe zárva töltötte, de valószínű, hogy a történtekhez van némi köze a magyarul Hellyel lefeleként emlegetett Upside Downnak is. Mindenesetre a tinik felkeresik az azóta is elhagyatottan álló Creel házat, amelyik tökéletes helyszíne lehetne egy kísértetekkel teli rémtörténetnek.

A Stranger Things 4. évada még nem rendelkezik premierdátummal, valamikor 2022 folyamán láthatjuk majd a Netflix kínálatában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)