Hirdetés

Az alkotók meséltek a The Mandalorian második évadáról, néhány kép is érkezett

|

Jon Favreau és Dave Filoni elmondták, hogy a The Mandalorian folytatásában sem szeretnék túlbonyolítani a dolgokat, viszont hűek maradnak a Star Warshoz.

Hirdetés

A Disney nemrég bejelentette, hogy október 30-án vethetjük bele magunkat a The Mandalorian második évadába, ami hatalmas megkönnyebbülés azután, hogy hány filmet és sorozatot halasztottak el az utóbbi időkben. Most a sorozat alkotói, Jon Favreau és  Dave Filoni meséltek egy kicsit arról, hogy milyen szellemben készítették el az új szezont.

Hirdetés

Favreau az első évaddal bebizonyította, hogy nem csak a Marvel filmek terén képes maradandót alkotni, de a Star Wars univerzumhoz is kifejezetten ért. Ebben volt segítségére Filoni, aki A klónok háborúja és a Lázadók sorozatokkal már bebizonyította, hogy meglehetősen otthon van a messzi-messzi galaxisban.

"Én előállok ötletekkel és néha Dave azt mondja: »Ezt nem csinálhatod megy a Star Warsban.« Ilyenkor előhozok példákat a filmekből vagy A klónok háborújából és megpróbálom igazolni, hogy megtehetem. Olyan vagyok, mint egy ügyvéd, aki a bíróhoz beszél; olyan vagyok neki, mint ő volt Georgenak [Lucas]. Semmit nem teszek Dave jóváhagyása nélkül. És a javára legyen írva, ő pontosan érti, hogy a Star Warsnak szórakoztatónak és folyamatosan fejlődőnek kell lennie."

- nyilatkozta Favreau. 

Dave Filoni azzal egészítette ki, hogy abban szeretnének hűek maradni George Lucas örökségéhez, hogy megpróbálnak egy egyszerű történetet elmesélni, amiben a szereplőknek jól meghatározott motivációi vannak. Ezeknek lesz a mozgatórugója a Gyermek (avagy Bébi Yoda), akinek Mando patrónusává válik, míg a Moff Gideon elszántan üldözi.

Érkezett néhány új kép is a hamarosan debütáló második évadhoz, melyeket az alábbi galériában találtok:

Ti várjátok már a The Mandalorian következő szezonját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)