Hirdetés

Az apáca címszereplő sztárja lopás miatt perelte be a Warner Bros-t

|

A filmstúdió nem tud elszámolni Bonnie Aarons képmásának felhasználásából származó bevételekkel a színésznő állítása szerint.

Hirdetés

Az ördögűző franchise szép pályát ír le a 2010-es évek retro-horror hullámát meglovagolva. Az Annabelle és a Démonok közt trilógia  után már néhány hét van csak hátra a nagysikerű Az apáca című film második részének bemutatójáig. Az ötvenes évek Romániájában játszódó első rész után most Franciaországba kalauzolnak el minket a film készítői.

A szeptember 7-ei bemutató előtt néhány héttel, mint derült égből villámcsapás jött a hír, hogy a címszereplő Bonnie Aarons bepereli a filmet és a franchise-t jegyző Warner Bros. filmstúdiót, mert állítása szerint nem kapta meg a szerződése szerint járó pénzeket a képmásának használatáért a merchandise bevételekből.

Hirdetés

Nemcsak a Warner Bros.-t, hanem a vele a produkción közösen dolgozó New Line Cinemát és a Scope Productions LLC-t is megnevezi az alperesek közt. A színésznő szerződésszegéssel, a jóhiszeműség és tisztességes üzletmenet kötelezettségének megszegésével és elszámolási pontatlanságokkal vádolja a három produkciós irodát.

Aarons jogi képviselői szerint a Warner Bros. eltitkolja a színésznő képmása által szerzett bevételeket, miközben továbbra is kihasználja őt. Az ügyben eljáró jogászok megkaptak ugyan számos kimutatást a merchandise bevételekről 2019-től 2022-ig, de azok állításuk szerint nincsenek összhangban a valós bevételi adatokkal.

Nem valószínű, hogy ez a per egy túltolt reklámkampány része lenne, de valószínűleg nem is jön rosszul a bemutató előtt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)