Hirdetés

Az első afrikai szamurájról készít animét a Netflix, képeket is mutattak belőle

|

Yasuke történetét fogja feldolgozni a Netflix egy hatrészes anime szériában.

Hirdetés

Yasuke élete már önmagában is elég izgalmas, hiszen az afrikai származású férfi 1579-ben érkezett meg Japánba, egészen pontosan Kiotóba, egy évben belül pedig már szamuráj vált belőle - egy valóban létezett személyről van tehát szó.

A Netflix viszont most egy picit elrugaszkodik a valós történelmi háttértől, a LeSean Thomas rendezésében készülő, sajátgyártású animéjük ugyanis egy fiktív feudális japánban játszódik, ahol a mágia is a mindennapok részét képezi.

Hirdetés

Az is kiderült, hogy összesen hat epizódon át szövi majd Yasuke sztoriját a Netflix, a címszereplő szinkronhangja pedig az a LaKeith Stanfield lesz, akit például a BoJack Horseman animációs sorozatból, vagy a 2019-es Tőrbe ejtve (Knives Out) mozifilmből ismerhettek.

A Yasuke sorozat első kedvcsináló videójára még várnunk kell, de három képet azért megmutatott nekünk a Netflix:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)