Hirdetés

Az eredeti szereplőkkel térhet vissza az Egy rém rendes család

|

Ha hihetünk a pletykáknak, Ed O'Neill ismét Al Bundy bőrébe bújik, de nem pont úgy, ahogy régen.

Hirdetés

Az 1987 és 1997 futott Married…With Children, vagyis az Egy rém rendes család a tévézés történetének egyik legsikeresebb sitcomja, így nem csoda, hogy időről-időre felvetődik a folytatásának ötlete.

Néhány éve például közel jártunk ahhoz, hogy nyélbe üssenek egy Bud Bundy karakterére koncentráló spin-offot a régi díszletek között, ám ez a projekt végül elhasalt az egyik társalkotó, Michael G. Moye fiának ellenállásán. Most viszont egy újabb feltámasztási kísérletről csiripelnek a madarak, amely iránt állítólag "erősen érdeklődnek" a potenciális terjesztők.

Hirdetés

Elsőként a Deadline írta meg, hogy több tv-csatornának és streaming szolgáltatónak is próbálják eladni a legendás vígjátéksorozat animációs folytatásának ötletét, amelyben az eredeti szereplők, tehát Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate és David Faustino hangján szólalnának meg a karakterek.

Az írásért állítólag a Family Guy ügyvezető producere, Alex Carter felel, aki egyben a showrunneri tisztséget is betölti. A Deadline úgy tudja, hogy az Egy rém rendes család jogait birtokoló Sony Pictures Television már több mint egy éve dolgozik az új szérián, és már meg is egyezett a színészekkel. Arról sajnos nincs információ, hogy melyik terjesztő áll nyerésre, de a lap az eredeti sorozatot is műsorra tűző Foxot, illetve az annak streaming licencét megvásárló Hulut és Peacockot tartja logikus otthonnak a produkció számára.

A cikk végezetül megemlíti, hogy az animációs feldolgozás mellett szólt, hogy így könnyebb összeegyeztetni a munkálatokat a szereplők meglévő elkötelezettségeivel, miközben fel lehet használni az alapanyag ikonikus elemeit, például a betétdalként szolgáló Frank Sinatra-slágert, amit idehaza is kívülről fúj egy egész generáció.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A múltból tanulva azonban kár lenne tényként kezelni az új sorozat megvalósulását, hiszen anno a bevezetőben említett Bud Bundy spin-off is sokáig biztosnak tűnt, míg végül el nem kaszálták. Az is érdekes kérdés, hogy a készítők mennyire tudják majd újrateremteni az Egy rém rendes család hangulatát, hiszen a sitcom már a maga korában sem a polkorrektségéről volt híres, ma pedig hamar botrány keveredik a nem patikamérlegen mért mondatokból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)