Hirdetés

Az HBO berendelte a Raised by Wolves második évadát

|

Egy újabb szezon erejéig mindenképp folytatódni fog Ridley Scott új sorozata.

Hirdetés

A Raised by Wolves (a magyar cím szerint A farkas gyermekei) jelenleg is fut az HBO GO-n, a gyártó pedig a jelek szerint nagyon elégedett Ridley Scott sorozatának teljesítményével - ezt nem is csodáljuk, tényleg igazán remek szériáról van szó az első részek alapján, ami erősen ajánlott a drámai sci-fik kedvelőinek. A sorozat alaphelyzetét nagyjából úgy lehetne összefoglalni, hogy két android egy kietlen bolygón megpróbálja felnevelni az emberiség fennmaradását jelentő új generáció első gyermekeit, de a környezeti elemeken túl bizony az emberi hittel, a vallással is szembetalálják magukat - spoilerek nélkül maradjunk ennyinél.

Hirdetés

A sorozatot eredetileg még a TNT csatorna rendelte meg, de végül az HBO Maxen kötött ki. Nem volt tehát mindenki számára egyértelmű, hogy sikeres lehet Ridley Scott alapötlete, de az első évad annyira jól teljesít, hogy az HBO már most megrendelte a folytatást. Ez elég nagy szó mindösszesen két héttel az első részek premierjét követően. 

Kíváncsian várjuk a finálét (szeptember 25-én elvileg az utolsó három részt az évad nyitányához hasonlóan ismét egyszerre kapjuk meg), utána pedig értelemszerűen a folytatást is, mivel a Raised by Wolves az eddig látottak alapján kiemelkedik az átlagos sci-fi felhozatalból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)