Hirdetés

Az HBO egyik legnépszerűbb sorozata már a Netflixen is nézhető, de van egy nagy hátrány

|

Darren Star kultikus szériájának mind a hat évadát ledarálhatják az előfizetők, de jobban járnak, ha az HBO Maxon nézik a szériát.

Hirdetés

Hiába vannak az egyes streamingplatformoknak saját gyártású tartalmaik, a pénz nagy úr: szép kis bevételre tehetnek szert azzal is, ha egyes produkcióikat átengedik egy bizonyos összegért másoknak, hogy ideiglenesen használhassák őket. A Netflix ennek a megoldásnak az egyik éllovasa, amely bár rengeteget költ házon belüli filmekre és sorozatokra, gyakran licencel is másoktól. 

Az  HBO Max (az Egyesült Államokban már csak Max, és hamarosan nálunk is átalakul) és a Netflix pedig már több kultikus sorozatával kapcsolatban is megállapodott a múltban (mint például Az elit alakulat vagy a Sírhant művek), januárban pedig kiderült, hogy a következő ilyen együttműködést a Szex és New York kapcsán kötötték meg a felek. 

Hirdetés

Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) és Samantha Jones (Kim Cattrall) története 1998. és 2004. között hat évadon át alakult, Darren Shan romantikus vígjátéksorozata egyike a tévézés és az HBO történelme legfontosabb produkcióinak - a Time például 2007-ben minden idők legjobb sorozatai közé sorolta . 

Mostantól már a Netflix előfizetői is belevethetik magukat Carrie pikáns kalandjaiba, ugyanis mind a hat szezon elérhetővé vált a streamingszolgáltatáson keresztül. Az HBO Max és a Netflix megállapodása azonban csak az anyasorozatot foglalja magába, az előzményt (Carrie naplója), az utódot (És egyszer csak...), valamint a mozifilmeket nem találjátok meg a platformon. Egyetlen kompromisszummal jár az, hogy nem kell még egy szolgáltatásért fizetni: nincs magyar szinkron, csak felirat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az HBO és a Max tartalmakért felelős vezetője, Casey Bloys pár hónapja adott interjúja alapján van még ott, ahonnan a Szex és New York jött. Bloys elmondta, hogy noha védelmezniük kell a sikeres műsoraikat, elég sokáig dolgozott a televíziózásban ahhoz, hogy aranybányaként tekintsen a szindikációra (amikor egynél több helyre is eladnak egy tartalmat),  ami által a sorozataik tovább folytatódnak és évtizedekig élni fognak a kezdet után is, az HBO-nál sokszor csináltak ilyet. Szóval röviden: számíthatnak még más HBO-s produkciókra is a Netflix előfizetői. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)