Hirdetés

Az HBO GO-n debütál magyar szinkronnal a Wonder Woman 1984

|

Nem csak a Zack Snyder: Az Igazság Ligája lesz a premier napján nálunk is elérhető.

Hirdetés

Valamikor idén várhatóan elindul az HBO Max hazánkban is, addig viszont az HBO GO-t érdemes figyelgetni, mert egyre több, külföldön a Maxen debütáló tartalom érkezik rá a külhoni premierrel egy időben - a Zack Snyder: Az Igazság Ligája például március 18-án. 

Az HBO ma bejelentette, hogy a Wonder Woman 1984 is követi, április 1-jén kerül fel magyar szinkronnal, exkluzív streaming premierként, és természetesen nem kell extrát fizetni érte a szolgáltatás 1890 Ft-os havidíján felül.

Hirdetés

Az HBO Maxre egyébként a külföldi mozis premierrel egyszerre, december 25-én érkezett meg, mivel, nos, külföldi mozik is alig-alig vannak nyitva. A Warner Bros. minden 2021-es filmjét feldobja a platformra, csak remélni tudjuk, hogy az HBO GO-n is elérhető lesz az új Space Jam, a Tom és Jerry, A Dűne, a Mortal Kombat, a The Suicide Squad és minden egyéb. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)