Hirdetés

Az HBO Max új videójában a Peacemaker sorozat is megmutatja magát

|

A The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag spin-offja John Cena karakterére fókuszál.

Hirdetés

Ha láttátok a James Gunn rendezésében készült The Suicide Squadot, akkor tudjátok jól, hogy milyen volt John Cena megformálásában Peacemaker, avagy magyarul Békeharcos. A Warner Bros. pedig annyira bízott a film sikerében, hogy még annak premierje előtt zöld utat adott a karakter nyolc részes eredetsorozatának.

Ezt szintén Gunn rendezte és a főszerepében ugyancsak Cenát láthatjuk majd, méghozzá kizárólag az HBO Max streamingszolgáltatás kínálatában. 

Hirdetés

Persze utóbbira nem csak ez a sorozat érkezik, a Warner Bros. számos tartalmat tervez rá, filmeket és szériákat egyaránt. Az alábbi videóban a közeljövő felhozatalába kapunk betekintést, így például felbukkan benne a Dűne és a The Matrix Resurrections, végre láthatunk jeleneteket a Peacemakerből, továbbá új évaddal erősít az Utódlás, a Félig üres, az Eufória és a Bizonytalan is: 

Az HBO Max egyébként Magyarországra is jönni fog az HBO GO-t leváltva, de csak 2022-ben várható. Addig is válaszoljatok meg valamit: ha tehetnétek, moziban vagy otthon néznétek meg az olyan blockbustereket, mint a Dűne, az Öngyilkos Osztag és a Mátrix?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)