Hirdetés

Az Igazság Ligája most épp Godzilla és King Kong ellen fog harcolni

|

Elég rendhagyó ellenfelekkel fogja szembe találni magát a DC leghíresebb szuperhőscsapata.

Hirdetés

A magyar képregényolvasók számára sem ismeretlenek a képregényeken, sőt képregénykiadókon átívelő alkalmi történetek, már a '90-es években olvashattuk például Superman és Pókember, vagy épp Batman és Hulk közös kalandját a Semic kiadványaiban. Ez egy olyan megoldás, amiből mindkét érintett kiadó prosperálhat, és mondanunk sem kell, az ilyen sztorik minden az aktuális kánonon kívül kapnak helyet, így nem kavarnak be a fő történetszálakba sem.

Nos, most valami ilyesmire készül a DC Comics és a Legendary Comics is, érkezik ugyanis a Justice League vs. Godzilla vs. Kong című hétrészes minisorozat, melyben az Igazság Ligája a Monsterverse moziverzum gigászi szörnyetegeivel kerül szembe.

Hirdetés

A DC Comics és a Legendary Comics crossover eseménye 2023. október 17-én  fog elindulni, az írásért  Brian Buccellato, a rajzokért pedig Christian Duce és Luis Guerrero felel.

Már egy előzetest is tudunk mutatni arról, hogy mire számíthatnak az olvasók:

Buccellato egyébként már azt is elárult, hogy nem csak Godzilla és King Kong képviselteti majd a szörnyeket, de azt egyelőre nem spoilerezte el, hogy rajtuk kívül melyik ikonikus melák fog még felbukkanni. Ti kinek örülnétek? King Ghidorah? Mothra? Kivel bunyózzanak Supermanék?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)