Hirdetés

Az Igazság Ligája - így néztek volna ki eredetileg a rosszfiúk

|

A nemrég megjelent Az Igazság Ligája egyik művésze megmutatott néhány koncepciós rajzot Batmanről és a paradémonok egy korai változatáról, akik egészen máshogy néztek ki a terveken.

Hirdetés

A különleges effektekben nyakig ülő Az Igazság Ligája kapcsán furcsa módon a legtöbbet talán az egyik leghétköznapibb hatást elérő trükkről, Henry Cavill bajszának mesterséges elrejtéséről beszéltek, pedig nem kevés CG-munka akadt a filmmel. Ugyan a végeredményt sokak szerint nem lett a legjobb, így is érdekes bepillantást nyerni a folyamat egyik első lépésébe.

Hirdetés

Jerad Marantz, egy elsősorban lények és jelmezek tervezésével foglalkozó művész osztott meg néhány korai koncepciós rajzot, amiket a Justice League munkálatai során készített. Eekből megtudhatjuk például, hogy a filmben látott változathoz és főleg a képregények szinte rovarszerű paradémonaihoz képest Marantz először kifejezetten gépszerű ellenfeleket talált ki Batman csapatának. Apropó Denevérember, az ő páncéljáról is közzétett egy rajzot a művész, amit szintén lejjebb láthattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)