Hirdetés

Az Igazság Ligája - egy törölt jelenet több új Superman jelmezt is megvillantott

|

Tudjuk, hogy Superman fekete ruhája kimaradt a filmből, de a jelek szerint más gúnya is a vágóasztalon végezte.

Hirdetés

Mint ismeretes, Az Igazság Ligája eredetileg Zack Snyder rendezésében készült, ő azonban a munkálatok egy bizonyos pontjánál egy szörnyű családi tragédia miatt átadta a stafétát a Bosszúállókkal már bizonyított Joss Whedonnek. Valószínűleg sosem fog kiderülni, a kész filmből mi az, amit Snydernek köszönhetünk, és miért felelt egészen pontosan Whedon, de abban mindenki egyetért, hogy eredetileg egy jóval komorabb Igazság Ligája mozit kaptunk volna.

Hirdetés

Azt biztosan tudtuk például, hogy a Superman halálát bemutató képregényekből már jól ismert fekete ruha teljesen kimaradt a végső vágás után, pedig korábban még Henry Cavill is megmutatta a jelmezt saját Instagram oldalán. Nos, nemrég felkerült a videómegosztókra egy olyan törölt jelenet, amelyben tényleg látni lehet a legendás fekete ruhát, de nem ez az egyetlen új jelmez, ami feltűnik. A szóban forgó jelenetben Superman a Magány Erődjében sétál, mellette pedig a falba épített tárolókból nem csak a fekete jelmez bukkan elő, hanem valamiféle űrruha is, ami leginkább a Superman animációs sorozatban látott páncélzatra emlékeztet. A rajzfilmekben ezt akkor használta Superman, ha hosszabb űrbéli kalandra kellett indulnia. 

Csak remélni tudjuk, hogy mikor digitális és lemezes formában is megjelenik végre Az Igazság Ligája, még több hasonló jelenetet láthatunk, és egy kicsit közelebb kerülünk ahhoz, milyennek Snyder eredetileg megálmodta a filmet. Utána pedig mindenki maga eldöntheti, melyik rendező irányvonalat szimpatikusabb neki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)