Hirdetés

Zack Snydert valójában kirúgták Az Igazság Ligájából?

|

A legfrissebb hírek szerint a rendező mégsem magánéleti problémák miatt hagyta ott a filmet, hanem egyszerűen elküldték.

Hirdetés

Az Igazság Ligája alapjáraton sem volt könnyű helyzetben, a viharfelhők azonban akkor kezdtek el igazán gyülekezni, amikor kiderült, hogy Zack Snyder egy családi tragédia miatt otthagyja a rendezői széket, így Joss Whendon vette át a kormányt, hogy a saját szájíze szerint forgassa újra az egyes jeleneteket.

Hirdetés

Tavaly januárban Zack Snyder egy rejtélyes üzenetben azt írta: "Soha ne legyetek megalkuvók, még az Armageddon kapujában sem", amiből sokan arra következtettek, hogy a rendezőt valójában felsőbb utasításra távolították el a pozíciójából. Most a Mashable és a Variety egyik korábbi újságírója, Josh L. Dickey osztott meg új infókat a követőivel

Dickey már egy éve is meg akarta osztani a dolgot, de akkor nem engedték meg neki, hogy ebben a formában közölje Snyder távozásának részleteit. Ezt persze senki nem erősítette meg, de a sztori időben passzol. Azt is tudjuk, hogy a Warner vezetősége nem volt kifejezetten elégedett a Snyder által leadott anyaggal. A rendező azóta nem igazán aktív a közösségi médiában, de bőszen like-olgatja azokat a bejegyzéseket, amikben a rajongók az ő változatát követelik.

Hogy a Warnernek vannak-e még tervei Snyderrel a DCEU-n belül, azt egyelőre nem tudjuk. Rendezői feladatokat egyelőre nem bíztak rá, bár az Aquaman filmnél még producerként szerepel a neve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)