Hirdetés

Az megvan, hogy 1998-ban összeállt a Power Rangers a Tini Nindzsa Teknőcökkel?

|

Sőt, képregényes fronton azóta már újból egyesültek, érezhetően nagyobb sikerrel.

Hirdetés

Bár elég sok mindent megélt pályafutása során a '90-es évek egyik legikonikusabb tiniműsora, a Power Rangers, a crossoverek nem sokszor kopogtattak a Rangerek háza táján. Egészen pontosan két alkalom volt, amikor kereszteződek az univerzumok: először még a felejthető Masked Rider sorozat látogatott el a Mighty Morphin: Power Rangers világába, a második, egyben utolsó sorozatos crossovert viszont már - érthető módon - valamivel nagyobb várakozás övezte.

Azt történt ugyanis, hogy az 1998 és 1999 között futó Power Rangers in Space első évadának negyedik epizódjában, ami a Shell Shocked címet kapta, még a Tini Nindzsa Teknőcök is feltűntek: egyenesen az 1997-es Ninja Turtles: The Next Mutation sorozat világából látogattak el a Rangerekhez. És bár végül ez a kollaboráció is inkább a bugyutasága miatt vált emlékezetessé, a crossover mégis kinyitotta a kapukat, megágyazott a későbbi találkozások lehetőségének.

Hirdetés

A Boom! Studios és az IDW Publishing nemrégiben felélesztette a képregényes vonulatot is, ezzel pedig 2019 decemberében elindult a Mighty Morphin Power Rangers/Teenage Mutant Ninja Turtles címre keresztelt etap, melynek azóta már a folytatása is napvilágot látott. Az első ötrészes minisorozatban a csapatok azért egyesítették erőiket, hogy legyűrjék a jócskán megerősödött, Rita Repulsa és Zúzó szövetségét, kiknek oldalát még Tommy Oliver és a Zöld Ranger is tovább tápolták. A második szériában tovább bonyolódtak a szálak, ugyanis Rita varázslatának köszönhetően a Teknőcök egykori szövetségese, Casey Jones átváltozott a gonosz X Rangerré, úgyhogy a veszély természetesen továbbra sem múlt el.

Bár a legelső, 1998-as sorozatos találkozás több szempontból is kikezdhető volt, a képregényes fronton látszólag már sokkal átgondoltabb és összeszedettebb volt a koncepció, ezzel pedig a közönségét is sikerült hamar megtalálnia, szerették a rajongók a lapokat. Ezek alapján pedig érezhető, hogy nagy potenciál rejlik a két franchise újbóli élőszereplős keresztezésében is, de azt, hogy ez valóban megtörténik e valamikor a jövőben, egyelőre még teljes homály fedi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)