Hirdetés

Az oroszlánkirály - Elton John eléggé csalódott az új filmben

|

A legendás zenész egy interjúban árulta el, hogy pontosan mi is volt a problémája.

Hirdetés

Elton John számos zenét szerzett az eredeti, 1994-es Az oroszlánkirályhoz, és a mese új, CGI-jal megalkotott változatának munkálataiban is részt vett. A klasszikushoz hasonlóan a friss verzió is kasszasiker lett világszerte, viszont a zenész nem teljesen elégedett vele.

Hirdetés

A rajongók többsége imádta Simba némileg élethűbben bemutatott kalandját, viszont Elton John a brit GQ magazinnak azt mondta, hogy óriási csalódás volt számára a film, mivel véleménye szerint - és most kapaszkodjatok a legközelebbi zongorába - el lett rontva a zenéje. Örült volna annak, ha a Disney többet beszél vele a témáról, és úgy érzi, ezúttal nem kapta meg ugyanazt a tiszteletet, mint az eredeti rész munkálatai során.

A zenész egyébként elismerően nyilatkozott arról, hogy a kasszáknál nagyot ment a film, de megjegyezte, hogy ennek ellenére a zenei album hamar lekerült a toplistákról, miközben az 1994-es alkotás muzsikái hosszú ideig a csúcson voltak anno.

Ti elégedettek voltatok az új filmben felcsendülő zenékkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)