Hirdetés

Az oroszlánkirály - nem csak újraforgatják a mesét, lesznek benne új részek

|

Nem egy egyszerű felújításról beszélünk, de alázattal nyúlnak az alapanyaghoz.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben elég nagy port kavart a készülő Disney mozi, Az oroszlánkirály, többek közt azért is, mert sokan élőszereplős filmként hivatkoznak rá, miközben Rafiki nyilvánvalóan nem emeli fel a kis Simbát a valóságban.

Hirdetés

Nemrég a Disney egyik vezető mérnöke,  Sean Bailey adott interjút a film kapcsán, ahol arról kérdezték, hogy hűek maradnak-e az eredeti, 1994-es mesefilmhez, vagy számíthatnak a nézők valami újdonságra is.

"Az oroszlánkirály egy nagy tiszteletnek örvendő, sokak által szeretett mozi. Úgyhogy tisztelettel és szeretettel kell azokhoz a részekhez nyúlnunk, amit a közönség annyira vár. Ugyanakkor lesznek olyan részek a filmben, amik teljesen újak."

Hogy Bailey és csapata pontosan mit akarnak megváltoztatni, azzal kapcsolatban csak találgatni tudunk, de én például remélem, hogy az éneklős hiénás részt nem veszik át egy az egyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)