Hirdetés

Az új Amerika Kapitány reméli, hogy annyira azért mégsem utáljuk őt

|

Mindenesetre megtisztelő lenne számára, ha pont az MCU-ban gyűlölnénk meg őt.

Hirdetés

Figyelem, a cikk spoilereket tartalmaz A Sólyom és a Tél Katonája (The Falcon and the Winter Soldier) első részével kapcsolatban!

Sólyom és a Tél Katonája saját Disney+-os sorozatának nyitóepizódjában máris megtalálja új tulajdonosát Amerika Kapitány pajzsa - legalábbis egyelőre. Az első rész ugyebár azzal zárul, ahogy a Wyatt Russell által megformált John Walker előlép az ikonikus hős szerkójában, főhőspárosunk egyik fele, Sam Wilson (Anthony Mackie) legnagyobb meghökkenésére.

John Walker ismertebb alteregói közül U.S. Agent képregényes múltjáról nemrég külön cikket írtunk, most viszont a színész, Russell gondolatait tolmácsolnánk felétek az USA Todaynek adott interjújából, mert hát természetesen nem hagyhatta szó nélkül sem a Marvel Moziverzum-béli belépőjét, sem az erre született rajongói reakciókat.

Hirdetés

"Egyesek valószínűleg gyűlölni fogják, mások pedig imádni" - foglalta össze a helyzetet Russell, aki szerint a filmek és tévésorozatok épp "azért vannak, hogy érzelmet váltsanak ki", így bízik abban, hogy ez most sem sikerült másképp. "Remélem, hogy annyira azért mégsem gyűlölnek" - tette hozzá. "Bár azt hiszem, megtisztelő, ha az embert a Marvel univerzumában utálhatják."

Russell arra is kitért, hogy szerinte nincs túl sok olyan karakter az MCU-ban, akinek szuperhősként ehhez hasonló morális dilemmával kellene küszködnie, hiszen John Walker csak bekerült ebbe a szerepbe, de ennek ellenére is a maga útján próbál Amerika Kapitánnyá válni. Csak hát alapjaiban véve egy képzett embervadásszal van dolgunk:

"Úgy értem, tengerészgyalogosokról beszélünk, nem holmi Steve Rogersökről. Ezek már nem cserkészfiúk, annál kicsit zűrösebbek."

A hatrészes sorozat péntekenként jelentkezik új epizódokkal a Disney+-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)