Hirdetés

Az új D&D filmmel és más tartalmakkal erősít a SkyShowtime szeptemberben

|

Az újdonságok sorát erősíti Rian Johnson sorozata és M. Night Shyamalan idei bemutatója is.

Hirdetés

A SkyShowtime körül is ugyanúgy zajlik az élet, mint a többi streamingszolgáltatónál. Hol lekerülnek a tartalmak, hol fel, így az előfizetőknek folyamatosan újra kell mérlegelniük, hogy a kínálat ár-érték aránya megfelelő-e, az újdonságok érkezéséről nem is beszélve.

Júliusban és augusztusban jött néhány sorozat és film, ami sokak érdeklődését felkelthette, aztán nemrég váratlanul több mint 300 filmet vettek le, de legalább 128 film és 3 sorozat fel is került. Hogy ez jó csere volt-e, azt a listák alapján mindenki eldöntheti magának. 

Hirdetés

Ősszel többek között olyan újdonságokra számíthatunk majd, mint a John Wick előzményszériája, a The Continental, de ezt még nem tartalmazza a SkyShowtime szeptemberi kínálata. Rian Johnson (Tőrbe ejtve, Star Wars: Az utolsó Jedik) új alkotását Natasha Lyonne főszereplésével viszont igen, amiképpen M. Night Shyamalan (Jelek, A sebezhetetlen) legutóbbi rendezését, a kokós maci története alapján készült elszállt horrorfilmet, valamint és a pénztáraknál nem jól teljesítő, viszont a kritikusok által kedvelt Dungeons & Dragons: Betyárbecsületet is, amelynek nagyon kellene minden segítség, így a streaminges népszerűség is, hogy összejöhessen a folytatása. Íme a szeptemberi lista: 

Sorozatok:

  • Codename: Annika (szeptembertől)
  • Poker Face (szeptembertől)
  • The Winner (az 1. rész szeptember 4-től, utána hetente új rész)

Filmek:

  • Kopogás a kunyhóban (szeptember 17.)
  • Kokainmedve (szeptember 24.)
  • Dungeons & Dragons: Betyárbecsület (szeptember 29.)

Ti melyiket fogjátok meg- vagy újranézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)