Hirdetés

A Doctor Who új előzetese még többet mutat Ncuti Gatwa első szezonjából

|

A Doctor 15. arca új dinamikát hoz az 50 éves sci-fi sorozat világába.

Hirdetés

Májusban érkezik a következő Doctor Who-szezon, ami 8 epizódon keresztül repít bennünket a múltba és a jövőbe. A Doctor szerepét Jodie Whittakertől (illetve az egy rövid időre visszatért David Tennanttől) Ncuti Gatwa vette vette át, aki néhány kisebb megjelenés után (a Barbie-ban is feltűnt például) most főszereplőként tündököl. Gatwa egy első látásra mókásabb és fiatalosabb Doctort hoz, de a trailer is utalgat már drámaibb pillanatokra.

Hirdetés

A legjobb Doctor mindig ötvözte a karakter gyermeki lelkesedését a tragikus, könyörtelen világmegmentő személyiségével. Kevesek akarnak egy légtérben lenni vele, amikor "a jó embernek háborúba kell mennie", és a kérdés itt az, hogy Ncuti Gatwa képes lesz-e hozni a bohókás kalandozó mellett a bosszúálló harcost is.

Ez kiderül majd május 10. után, amikor a sorozat új epizódja megjelenik a Disney+-on.

Az új szezonban még Steven Moffat, a korábbi szériák emlékezetes epizódjainak írója is visszatér. A "BOOM" című rész az ő keze munkája lesz, így érdemes lesz legalább arra bekapcsolódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)