Hirdetés

Az új Star Wars képregénysorozatok közönségkedvenc karakterekről, többek között Mace Winduról szólnak

|

Több szériát is indít majd hamarosan a Disney, és lesznek köztük ismerős karakterekre fókuszáló új történetek is.

Hirdetés

A Star Wars visszatekint az előzménytrilógia korszakára két új sorozattal, melyek két régi karaktert húznak vissza a színpadra. Mace Windu és Jango Fett kapnak egy-egy új képregényszériát, melyekről a Marvel a New York Comic Con alatt mesélt.

Windu és Fett mellett egyébként Obi-Wan Kenobi és Qui-Gon Jinn is kapnak majd új képregényes köteteket, és a The High Republic harmadik fázisa is elkezdődik egy új sorozattal. Timothy Zahn Thrawn: Alliances című regénye szintén képregény formájában lesz elérhető valamikor a későbbiekben.

Hirdetés

A Mace Windu sztorikat Mark Bernardin írja, és az első füzet 2024 januárjában fog befutni. Ugyan azt nem tudjuk, hogy a panelek rajzolásáért ki felel majd, de azt igen, hogy Mateus Manhanini már összedobott hozzá egy borítót. Ezt látjátok lentebb.

A Jango Fett sorozat a következő, amit Ethan Sacks hoz tető alá, és ami egyébként az utolsó szekciója lesz a Star Wars: Bounty Hunters szériának. Jango kalandja márciusban indul, és bár itt sem derült ki a rajzoló neve, a lent látható borítót Leinil Francis Yu alkotása.

Ami a Thrawn képregényeket illeti, Zahn együtt fog dolgozni majd Jody Houserrel, aki korábban már adaptálta Thrawn regényeket. A rajzoló személye itt rejtve maradt, de a borító Rod Reis munkája.

Az Obi-Wan és a Qui-Gon kötetek a Dark Horse közreműködésével készülnek, és egy új alszéria, a Hyperspace Stories részei lesznek. Ezek kicsiktől a nagyokig minden korosztálynak szóló sztorik, melyek körbejárják majd az univerzum hőseinek még el nem mesélt kalandjait.

Ami egyébként a Dark Horse munkáját illeti, ők közreműködnek a The High Republic következő fejezetében is. A Marvel hamarosan folytatja az első fázis végén bekövetkezett katasztrófa boncolgatását, és új bonyodalmakat mesél majd el az univerzum ezen új korszakából. Mindent egybevetve, bőven lesz olvasnivalója a következő egy évben a Star Wars-rajongóknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)