Hirdetés

Az új Vasember lehet a Marvel univerzum következő főgonosza

|

Riri Williams veszélyes útra lépett, ami megkérdőjelezheti a világban betöltött szerepét.

Hirdetés

Ironheart, vagyis Riri Williams hamarosan bemutatkozik végre a nagyközönségnek is a Fekete Párduc 2-n keresztül, majd saját MCU-s sorozatot is kap, de még mielőtt Riri felbukkanna a vásznon a képregényes mása gyorsan tönkreteszi a karakter reputációját. Vasember örököse ugyanis hirtelen nagy rajongója lett a Tíz Gyűrűnek.

Az éppen futó Iron Man sorozatban Tony Stark egy Source Control nevű fegyverkereskedő szervezetet próbál levadászni. Vasember a vagyonát felhasználva felvásárolta előlük a világ legveszélyesebb fegyvereit, egyet leszámítva, a Tíz Gyűrűt.

Hirdetés

Egy titokzatos alak, a Cobalt Man megelőzte Tonyt a gyűrűkkel, de később kiderült, hogy a kódnév mögött Riri Williams, azaz Ironheart lapult. Riri megkaparintotta a gyűrűket, és felhasználta erejüket, hogy Force-ot és Spymastert átküldje a Darkforce dimenzióba, ami gyakorlatilag felér egy halálos ítélettel.

Tony követelte Riritől, hogy átadja a gyűrűket, de Ironheart visszautasította, mondván, hogy az emberiség javára akarja fordítani őket.

A Tíz Gyűrű a makluan nép hagyatéka, és mindegyik gyűrű egy legendás harcos lelkét rejti. Ezek a harcosok folyamatosan beszélhetnek a gyűrűk viselőjéhez, így nem kizárt, hogy épp Ririt bűvölik.

A Darkforce dimenzióba való száműzés alapvetően nem Ironheart stílusa, ami feszültté tette a helyzetet közte, és a hősök között. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz majd ennek az eredménye.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)