Hirdetés

Az űrkutatás és Magyarország - Űrkiképző bázis épül a Szigeten

|

A szokásoknak megfelelően idén is hatalmas és mozgalmas AXE-sátorra számíthatnak a Sziget Fesztiválra látogatók.

Hirdetés

Az elmúlt években videóinkon keresztül láthattátok, hogy az AXE milyen hangulatos bulikat tud létrehozni. Tavaly többek között jártunk Hegyalján, az EFOTT-on és a Szigeten is, és idén sem lesz ez másképp. A gyönyörű AXE-angyalok és a kellemes illatok mellett ráadásul most a Sziget Fesztiválon épül fel az Axe Apollo Space Academy (AASA) nevű közép-európai űrkiképző központ, ahol hat ország 51 AXEtronauta-jelöltje közül választanak ki országonként egy "nyertest", akik részt vesznek majd az amerikai Orlandóban az Axe űrtáborában. Huszonhárman valódi űrutazást nyernek!

Ha Te is szívesen lennél asztronauta, vagy csak részt akarsz venni egy fergeteges buliban, akkor augusztus 5-e és 12-e között látogass el a Sziget Fesztiválra a budapesti Óbudai-szigeten és nézz be az AXE-sátorba! A programról írtunk már korábban, űrutazásra fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)