Hirdetés

Azahriah triplázni fog, összesen három koncertje lesz a Puskás Arénában

|

Azahriah második koncertjére is elkapkodták közel az összes jegyet, úgyhogy jöhet a harmadik felvonás.

Hirdetés

A 2020-as évek vitán felül legnépszerűbb magyar előadója, Azahriah tegnap éjjel bejelentette, hogy miután első, Puskás Arénában megrendezendő koncertjére pillanatok alatt elfogytak a jegyek, és másnapra belőttek egy második koncertidőpontot is, már ez a második alkalom is közel telt házas, a fiatal zenész viszont tovább emeli a tétet. 

Lesz ugyanis egy harmadik Azahriah koncert is a Puskás Arénában, a csavar mindössze annyi, hogy a harmadik koncert lesz igazából az első.

Hirdetés

A 2024. május 25-i és 26-i, vagyis szombati és vasárnapi dátum után ugyanis a harmadik koncert a pénteki napot, vagyis május 24-ét kapta meg. Már az is kiderült, hogy a harmadik (vagy ha úgy tetszik, első) koncertre jövő héten keddtől lehet majd jegyeket vásárolni. Elég valószínű, hogy azokat a belépőket is pillanatok alatt elkapkodják majd Azahriah rajongói.

Azahriah kapcsán egyébként Majka azt írta a napokban Facebookon, hogy

"Tessék elfogadni, hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír, és olyan dolgot csinál, ami iránymutató kell legyen azoknak is, akik 30 éve tapossák a szakmát... meg egymást... ".

Mindezzel arra utalt, hogy nem kevés magyar előadó próbálta meg valamilyen módon kikezdeni Azahriah sikerét. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)