Hirdetés

Azért megnéztünk volna egy X-Men vs. Fantasztikus Négyes-filmet, pláne ilyen karakterekkel

|

A Bourne-filmek rendezője szerint anno tényleg megkeresték őt a 2010-es évek elején fejlesztgetett projekttel.

Hirdetés

Tekerjük vissza 2011-ig, amikor is az akkori Fox stúdió épp egy, a Marvel-féle Polgárháború képregényfolyamot adaptáló filmmonstrumon dolgozott, többek közt az X-Men: Az elsők forgatókönyvét is leszállító Zack Stentz-cel. Maga Stentz csak kb. másfél éve árult el egyet s mást a projektről, például azt, hogy a Fox akkor birtokolt összes Marvel-karakterét beleszuszakolták volna, azaz az X-Ment, a Fantasztikus Négyest, sőt, még Daredevilt és Deadpoolt is, ráadásul nem más rendezői felügyelete alatt, mint a Bourne-franchise-ban három filmet is megrendezett Paul Greengrass. Az utóbbi végül más munka mellett kötelezte el magát, a stúdió pedig végül elkaszálta a filmet, jóllehet, Stentz nagyon büszke a forgatókönyvre, amit összehoztak.

Greengrass a Happy Sad Confused podcast tavaly év végi adásában erősítette meg, hogy bizony tényleg tárgyalt a filmről, igaz, nem úgy fogalmazna, hogy csatlakozott hozzá: "Beszéltünk, elgondolkoztam rajta, végül pedig..."

Hirdetés

Greengrass emellett másik füstbe ment tervéről, saját Watchmen-adaptációjáról is mesélt egy picit: szerinte az ő megközelítése a Todd Phillips-féle Jokerre hasonlított volna, világa pedig jóval realisztikusabb lett volna, bár tény, hogy maga a rendező sem biztos abban, hogy ez valóban működött volna.

Greengrass új westernje, a Tom Hanksszel készült A kapitány küldetése a koronavírus miatt a nemzetközi területeken, így nálunk is a Netflixen fog kikötni - hogy mikor, azt egyelőre nem tudni. Ami a cikkben említett képregényhősöket illeti: a Marvel Studios decemberben jelentette be, hogy Jon Watts (Pókember: Hazatérés és Idegenben) rendezővel dolgoznak a saját F4-filmjükön, de rövidesen az X-Men is beköszön az MCU-ba, míg a Deadpool 3. nemrég új forgatókönyvírókat kapott, Daredevil rajongói pedig most nagyban kampányolnak a Netflix-sorozat megmentése mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)