Hirdetés

Azért voltak nála drogok, mert túlságosan beleélte magát a szerepébe – állítja a Peaky Blinders szereplője

|

Bűnösnek vallotta magát Paul Anderson, a Birmingham bandájában Arthur Shelbyt alakító színész.

Hirdetés

Sok bírálat érte a közelmúltban azokat a színészeket, akik a method acting módszerét választják. A kifejezést mostanában leginkább arra használják, amikor egy színész annyira megtesz mindent, hogy beleélje magát a szerepébe, hogy a hétköznapokban is karakteréhez igazodva viselkedik. Néhányan hajlamosak ezt túlzásba venni, ami még akkor is problémás, ha ennek eredményeképp felejthetetlen lesz az alakításuk.

A Birmingham bandájában Tommy bátyját alakító Paul Anderson a múlt héten bíróság előtt volt kénytelen felelni, miután elkapták különböző drogok birtoklásáért. Bűnösnek vallotta magát, de külön érdekes az indoklása, amit ügyvéde tolmácsolt a jelenlévőknek.

Hirdetés

The Independent beszámolója szerint elhangzott, hogy Andersont gyakran felismerik az utcán, ő pedig igyekszik a rajongókat azzal kiszolgálni, hogy hozza a karaktert. Valahogy ez összefüggésben áll azzal, hogy decemberben egy bárban cracket, amfetamint, és más szereket találtak nála, amiért 1345 font értékű büntetést köteles befizetni. Azután hívták ki a rendőröket, hogy Anderson kijött a mozgássérült vécéből, és cracket idéző szag kísérte.

Állítólag nem fogyasztott, a körülmények áldozata volt csupán. Karaktere, Arthur ellenben erős függő, és a sorozatban is bemutatják, mennyire nem tesz ez jót neki.

Azt még nem tudni, hogy a készülő Peaky Blinders filmre ez milyen hatással lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)