Hirdetés

Bad Boys 3 - lelépett a rendező

|

Sajnos egy cseppet sem lepődtünk meg azon, hogy rendező nélkül maradt a harmadik Bad Boys mozi.

Hirdetés

Legutóbb arról számoltunk be, hogy tovább késik a Bad Boys 3, a negyedik részt pedig határozatlan ideig eltolták. Eredetileg ugyebár az volt a terv, hogy a két folytatást egyszerre forgatják le, de már a harmadik epizód sem akar összejönni.

Most éppen a rendezőnek lett elege, a The Hollywood Reporter információi alapján ugyanis Joe Carnahan (aki nem csak rendezte, hanem írta is volna a filmet) szedte a sátorfáját és magára hagyta a Bad Boys 3-at. Csak remélni tudjuk, hogy mindez nem lesz egyenlő a végleges kaszával és a stúdió megpróbál rövid időn belül új direktor után nézni. 

Carnahannek egyébként bőven lesz elfoglaltsága, hiszen neki köszönhetjük az Uncharted film forgatókönyvét és jelenleg is javában dolgozik az X-Force mozi szövegkönyvén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)