Hirdetés

Bájos, ahogy a 80 éves Martin Scorsese próbálja megfejteni a mai szlengeket

|

A rendezőt a lánya vette rá a "játékra", ahol meglepően jól teljesített.

Hirdetés

Minden bizonnyal a legtöbbeknek nem kell bemutatni a legendás rendezőt, Martin Scorsese-t, aki olyan filmekről ismeretes, mint például a Taxisofőr, a Viharsziget, Az ír, illetve az ikonikus sorairól elhíresült A Wall Street farkasa.

Különösen sokat emlegetik mostanában a Oscar-díjas rendezőt, ami annyira nem meglepő, hiszen ebben a hónapban kerül majd a mozikba legújabb alkotása, a Megfojtott virágok, amely Leonardo Di Caprio és Lily Gladstone főszereplésével mesél el nekünk egy megtörtént eseményeken alapuló western bűneposzt, melyben a két főhős szerelme is kulcsszerepet játszik majd.

Hirdetés

A minap azonban a TikTokon tűnt fel a mostanra már 80-as éveiben járó rendező, ahol 23 éves lánya vette rá arra, hogy próbálja meg megtippelni, bizonyos modern szlengszavak és kifejezések mit jelenthetnek. A videóban Scorsese olyan szófordulatok megfejtésére vállalkozott, mint például a "slept on", az "ick", vagy a mostanában gyakorta használt "hits different". Korából kifolyólag természetesen a rendező a legtöbb kifejezéssel nem igen találkozott még, éppen ebből fakad a videó komikus mivolta is.

A végeredmény tényleg elég vicces lett, vessetek ti magatok is egy pillantást rá:

 

@francescascorsese He lowkey slayed. #fyp #martinscorsese #dadsoftiktok #dadguesses ♬ original sound - Francesca

Scorsese egyébként jól teljesített a játék során, amin még a lánya is meglepődött. Reméljük, az október 19-én érkező Megfojtott virágokkal sem okoz majd nekünk csalódást - nem mintha félnénk ettől. Húzós hónap lesz ez nem csak a játékok, hanem a filmek terén is.

Ti beültök majd a filmre?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)