Hirdetés

Bam Margera már egy hónapja tiszta, újra deszkázik, mint fénykorában

|

Bam Margera karrierje meglehetősen ingoványos volt, de sokéves szenvedés után most úgy tűnik, hogy lassan rendbe rakja az életét.

Hirdetés

Bam Margera a 2000-es évek elején volt az MTV csillaga. Az egykori gördeszkás legenda és Jackass-szereplő egy generációt szórakoztatott az őrült vicceivel, szívatásaival. A 2010-es évek azonban már nem voltak ennyire kellemesek Margerának.

A már korábban is gondokat okozó alkoholizmusa drogproblémákkal vegyült, különösen barátja, a szintén a Jackassből ismert Ryan Dunn 2011-es halála után, amit borzasztó nehezen dolgozott fel.

Hirdetés

Margera helyzete azonban most úgy tűnik, javul, néhány komolyabb megzuhanás után összeszedte magát, és nagy lelkesedéssel beszélt a TMZ-nek arról, hogy már egy hónapja nem ivott. Rengeteg időt tölt a természetben barátnőjével, Danniivel, és a deszkára is visszaugrott, amit újra úgy pörget, mint a profik. Rengeteg extra súlytól is megszabadult, és a közérzete is sokat javult. Annyit tett még hozzá nyilatkozatához, hogy 5 éves gyerekével, Phoenixszel is újra tartja a kapcsolatot, bár nagyrészt egyelőre csak FaceTime-on keresztül.

A jelenlegi helyzet egy szép kezdésnek tűnik, reméljük, kitart, és Steve-O példáját követve ő is kijön a sötétségből.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)