Hirdetés

Bam Margera meghalt, de már jobban van

|

A Jackass egykori szereplőjét saját elmondása szerint halottnak nyilvánították.

Hirdetés

Felesleges szépíteni, Bam Magera az utóbbi években rettenetesen mély gödörbe került, ahonnan nemhogy kikapaszkodnia nem sikerült, hanem mind mélyebbre és mélyebbre ásta magát önpusztító életmódjának hála. A bő másfél évtizede súlyos alkoholproblémákkal küszködő profi gördeszkást és kaszkadőrt 2021-ben kitették a Jackass Forever stábjából, és bár sok időt töltött elvonón - megesett, hogy magától ment, máskor a rendőrök vitték be a bíróság döntése miatt -, látszólag nem volt eredménye.

Tavaly decemberben pedig csupán egy hajszál választotta el attól, hogy az autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn után ő legyen a Jackass csapatának második halottja.

Hirdetés

Bam Margera volt kollégája, Steve-O Wild Ride című podcastjében mesélt arról, hogy mennyire a koronavírus-fertőzésbe, és az azt kísérő rohamokba majdnem belehalt. Aznap, amikor kórházba vitték, egyik roham jött a másik után, összesen öt, és átlagosan 10-20 percig tartottak.

"December 8-án lényegében halottnak nyilvánítottak. Fogalmam sem volt róla, hogy COVID-om van, és hogy a testem bedobja a törülközőt. A negyediknél kis híján leharaptam a nyelvemet, úgy felduzzadt, hogy nem fért be a számba. Nyeltem a fertőzött véremet, amitől tüdőgyulladásom is lett."

Az ötödik roham már a kórházban érte, ekkor gyorsan intubálták, lélegeztetőgépre került, és csak öt nappal később nyerte vissza az öntudatát. Azt hitte, csupán néhány órája van bent.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Steve-O a podcastben elárulta, hogy ő is attól félt, itt a vég Margera számára, akivel mostanra sikerült rendezniük pereskedésig fajuló nézeteltéréseiket. Az egykori Jackass-sztár célja, hogy ismét deszkára állhasson, de elismerte, hogy rettenetesen frusztráló tud lenni, amikor egy bokaficam, vagy bármilyen más sérülés miatt kiesik egy időre, és mindent újra kell tanulnia. Erre reagálva a podcast házigazdája meglepő józanságról téve tanúbizonyságot arra ösztönözte Margerát, hogy válassza szét önértékelését, boldogságát és mentális egészségét a gördeszkázás képességétől. Reméljük, sikerül neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)