Hirdetés

Napi büntetés: horrorként elképesztően para lenne a Barátom, Róbert Gida

|

Adja magát, hogy egy beszélő játékmedve nem csak barátkozni akar veled, hanem valójában a lelkedre pályázik.

Hirdetés

A Barátom, Róbert Gida nemrég kapott egy cuki új előzetest, amit most valaki alaposan átgyúrt és egy vérbeli horror mozi trailerét faragta belőle. Előre szólunk, nem vállalunk felelősséget a videó által okozott rémálmokért!

Hirdetés

Az élőszereplős Disney mozik legalább annyira aranyosak, mint az eredeti rajzfilmes verzióik, ez alól a jelek szerint nem lesz kivétel a Barátom, Róbert Gida sem. Pár kellemesen elborult elme azonban most úgy érezte, mindenképp horrorfilmet kéne csinálni ebből a kedves történetből, úgyhogy alaposan átalakították a film legutóbbi előzetesét, ami immár egy kőkemény horror történetet vázol fel nekünk. 

Így festett ugyebár az eredeti trailer, ismétlésként pörgessétek át újra, hogy tényleg nagyot üssön a para változat.

Ez pedig már az említett átalakított előzetes, ami igazi horrorfilmet csinál a Barátom, Róbert Gidából. 

Kövezzetek meg, de mi abszolút megnéznénk horrorként is a filmet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)