Hirdetés

Hivatalos: Andy Serkis játssza majd Alfredet a készülő The Batman filmben

|

A színész a Marvel után a DC univerzumban is megfordul majd, ráadásul egy igen ikonikus szerepben.

Hirdetés

Nemrégiben már érkeztek pletykák arról, hogy Andy Serkis és Colin Farrell is tiszteletét teszi majd a Matt Reeves rendezte Batman filmben. Ugyan utóbbiról még nem tudjuk, hogy valós infó-e, de Serkis feltűnését most a rendező erősítette meg, ezzel egy újabb nagy névvel bővült az eddig sem gyenge szereplőgárda.

Hirdetés

A Gollam megformálásával világhírűvé vált színésznek a közeljövőben nem kell a munkanélküliség miatt aggódnia; miután rajta hagyta keze nyomát a - valószínűleg igen jövedelmező - MCU-n, mint Ulysses Klau, ő rendezi a Venom második felvonását. A jelek szerint nem éri be egy szuperhősuniverzum meghódításával, ugyanis a készülő The Batmanben ő játssza majd a Wayne család komornyikját, Alfred Pennywortht. Erről maga a rendező számolt be a Twitteren:

A film eddig sem szégyenkezhetett a szereplőgárda miatt: a címszerepet Robert Pattinson játssza majd, de Macskanő szerepében megtaláljuk az Apró kis hazugságokból és a Legendás Állatok: Grindelwald bűntetteiből ismert Zoë Kravitzot, Gordon felügyelőt pedig a Westworld egyik főszerepében és Az éhezők viadala filmekben is feltűnő Jeffrey Wright alakítja majd. Ha melléjük még csatlakozik Colin Farrell Pingvinként, akkor a szereplőgárdára egy rossz szavunk sem lehet. 

Szerintetek jó Alfred lesz majd Andy Serkis?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)