Hirdetés

Mégsem kell kételkednünk Ben Affleck Batman-filmjében

|

Az utóbbi időkben kissé nyugtalanító nyilatkozatokat adott Ben Affleck a 2018-ra ütemezett Batman-filmről, de a legújabb interjúban ismét eloszlatta a kételyeket és egyértelműen megerősítette, hogy ő rendezi a Denevérember következő önálló sztoriját.

Hirdetés

Egyáltalán nem kizárt, hogy Ben Affleck az utóbbi egy hónapban adott nyilatkozataival csupán arra akart utalni, hogy a lehető legjobb forgatókönyvvel szeretne belekezdeni a következő önálló Batman-film forgatásába. De ezeket a mondatokat könnyű volt úgy értelmezni, hogy fennáll a lehetősége, hogy mégsem vállalja majd a direktori feladatokat.

Így nem meglepő, hogy Az éjszaka törvénye mellett szóba került a DC-filmek kérdésköre is, mikor Affleck nemrég Jimmy Kimmel tévéműsorában járt vendégként. Amellett pedig, hogy egyértelműen megerősítette, hogy ő lesz a rendező, elárulta azt is, mi zavarta igazán a film körül kialakult kétségek kapcsán.

"Ez elég frusztráló, mert például Az éjszaka törvénye megírása és előkészítése is másfél év volt és nagyon keményen dolgoztam rajta, de ez senkit nem érdekelt annyira. Nem keltek ki magukból, hogy »Hol van már Az éjszaka törvénye?!«, de a Batman-filmmel kapcsolatban jönnek a kérdések, hogy »Hol az a nyamvadt Batman-film?« Nyugi, dolgozom rajta! Adjatok egy kis időt!"

Úgyhogy ezzel kapcsolatban talán nem kell már aggódnunk. Az eddig nem teljesen zökkenőmentes DC-féle filmes vállalkozás következő felvonása pedig idén ősszel, a Justice League bemutatójával érkezik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)