Hirdetés

Hogyan lesz Batman és Joker szövetséges?

|

Hamarosan egy formabontó minisorozatot indít el a DC Comics.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con egyik paneljén leplezte le Jim Lee és Dan DiDio társkiadók a DC Comics következő nagy dobását, vagyis a Batman/Joker: Deadly Duo minisorozatot. Az új képregényt Marc Silvestri, a The Darkness atyja fogja írni és rajzol majd. 

Hirdetés

Batman és legősibb ellene, Joker egy titokzatos új ellenfél miatt kényszerül kiépíteni egy törékeny szövetséget. A titokzatos gonosztevő ugyanis nem csak Joker életét próbálja tönkretenni, hanem Gordon felügyelőt is elrabolja és kínozza, szóval ideje lenne végre tényleg nyakon csípni őt. A történet egyébként teljesen különáll majd a DC Comics jelenleg hivatalos kánonjától, a kontinuitásból kiragadott sztori a DC Black Label égisze alatt jelenik meg. 

Így fest majd a Batman/Joker: Deadly Duo borítója:

Arról egyelőre még nincs hír, hogy a hétrészesre tervezett minisorozat egészen pontosan mikor is startol majd el. Mindenesetre Marc Silvestri tempóját ismerve nem valószínűleg nem fog gyorsan lepörögni a mini. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)