Hirdetés

Batman ősellensége lett a legújabb Robin

|

Újabb furcsa fordulatot hozott az egyik DC-képregény, aminek hála egy ismert gonosztevőből megbízható szárnysegéd lett.

Hirdetés

Igencsak ikonikus párossá nőtte ki magát Batman és Robin, még annak ellenére is, hogy az évek során többször is gazdát cserélt a köpenyes igazságosztó szárnysegédjének szerepe. Sok karakter harcolt már a gonoszokkal a Robin nevet használva, de most egy olyan arc szegődött Batman mellé, akire valószínűleg csak kevesen számítottak. A továbbiakban nyilván képregényes spoilerek következnek, így csak az haladjon lejjebb, akit ez nem zavar.

Hirdetés

A legfrissebb, egyben befejező számban felpörögtek a Batman: Last Knight on Earth című képregénysorozat eseményei, ugyanis Batman segítő nélkül maradt, mivel Tim Drake, vagyis Robin életét vesztette az Omega nevű gonosztevő elleni harcban. Azonban Drake különleges páncélzata működőképes volt, és hamarosan új gazdára is talált, méghozzá Joker személyében.

A hírhedt gonosztevő ugyanis a jók oldalán áll ebben a sztoriban, és eddig egy üvegben tartott, beszélő fejként volt csak jelen. Így viszont egycsapásra ő lett az új Robin, és keményen oda is csapott a rosszfiúknak. Érdekes fordulat ez, ami megint megmutatja, hogy a képregényekben igazából bármi megtörténhet.

Nektek hogy tetszett a Batman: Last Knight on Earth története?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)