Hirdetés

Így ünnepelte a világ Batman szülinapját

|

Több nagyvárosban is megjelent a legendás szimbólum, Batman-jelekkel idézték meg a már 80 éves szuperhős szellemét.

Hirdetés

Tegnap ünnepelte a világ a nemzetközi Batman napot. A játékvilág is ünnepelt, most főleg az Epic jóvoltából: megkaptunk ingyen 6 Batman játékot, és egy Batman témájú esemény is elindult a Fortnite-ban. Persze a virtuális téren kívül is ünnepelte az emberiség a köpenyes igazságosztót, aki immár 80 éve van velünk.

Hirdetés

Először Matt Reeves posztolt ki egy képet arról, hogy hogyan is néz ki Londonban a Bat-Signal, aztán beesett több fotó a világ több pontjáról. A DC hivatalos Batman Twitter fiókja összegyűjtötte a legjobbakat, és kitette őket, hogy semmiképp se maradjunk le róluk.

Az adott városok közönsége természetesen élvezte a látványt, de hát melyikünk ne imádna egy ilyen hangulatképet:

Persze az ünneplésből Joker jól ismert hangja, Mark Hamill sem maradt ki, aki Kevin Conroy Batmanjének ősellenségét játszotta a Batman animációs sorozatban (és aztán a Rocksteady játékokban is).

Boldog szülinapot a köpenyes igazságosztónak! Ti melyik arcára, történetére emlékeztek vissza a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)