Hirdetés

Batman Ninja - már angolul is nézhető a trailer

|

Kiderült, hogy a Batman Ninja angol változatában kik szinkronizálják kedvenc DC-s karaktereinket, valamint azt is megtudtuk, hogy mikor jelenik meg a film.

Hirdetés

A Warner Bros. és a DC Entertainment még a tavalyi New York Comic-Conon jelentette be, hogy egy nem mindennapi Batman animációs filmet kapunk, ebben ugyanis a Denevérember és társai a középkori Japánban üldözik a gonoszt, méghozzá Joker képében. Kevés menőbb dolog van, mint a hőst szamurájpáncélban és fegyverzettel látni, a legelső trailer pedig ízelítőt adott abból, hogy milyen lesz a Batman Ninja... igaz, japán nyelven. 

Hirdetés

Most azonban végre megkaptuk az angol előzetest is, továbbá kiderült, hogy kik fogják szinkronizálni a Batman Ninja karaktereit. A címszereplőt az a Roger Craig Smith szólaltatja meg, aki többek között már a Batman: Arkham Origins és LEGO Batman 3: Beyond Gotham játékokban, a Batman határtalanul: Féktelen ösztönök animációs filmben, valamint a Batman Unlimited sorozatban is megtette ugyanezt. Joker hangját Tony Hale (Az ítélet: Család, Az alelnök) kölcsönzi, Macskanőt Grey Griffin (Bosszúállók újra együtt, DC Super Hero Girls) vállalta el, Harley Quinn és Poison Ivy a szinkronveteránnak számító Tara Strong (Batman: Gyilkos tréfa, Pókember elképesztő kalandjai) hangján szólalnak meg, Gorilla Groddot és Deathstroke-ot Fred Tatasciore (Family Guy) profizmusa teszi felejthetetlenné, Nightwing pedig Adam Croasdellé (Final Fantasy XV) lett. 

A Batman Ninja április 3-tól lesz megvásárolható lemezes formában, majd valamikor a nyár folyamán digitálisan is elérhető lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)