Hirdetés

Így teszi tönkre Joker, és így menti meg Batman az esküvőt

|

Mindig legyen olyan esküvőd, amilyet megálmodtál magadnak. Kivéve ha lehet Batmanes esküvőd. Akkor mindenképpen legyen Batmanes.

Hirdetés

Olyan korban élünk, ahol végre nem ciki, sőt kifejezetten kedvelt a Geek kultúra, így nem csoda, hogy egyre több tematikus esküvővel is találkozhatunk. Ezek közül az egyik legjobban sikerült lakodalomra a Denevérember és örök nemezise, Joker is ellátogatott.

A Batman stílusú torta és dekoráció még nem lenne különösebben nagy attrakció. Ezt az esküvőt azonban egyszer csak maga Joker szakította félbe, aki egy videóüzenetben intézett is pár keresetlen szót a párhoz. Ezután bóhócmaszkos banditának öltözött színészek lepték el a termet, és szisztematikusan megkezdték a vendégek értékeinek begyűjtését.

Persze nem maradhatott az eset büntetlenül, egyszer csak megjelent a Sötét Lovag, aki ugyan megkérdőjelezhető hatékonyságú módszerekhez folyamodott (leginkább hosszasan mutogatott a bűnözőkre), de végül persze győzelmet aratott és koránt sem karakteridegen vigyorral pózolt a boldog párral.

Nézzétek meg ezt a lagziról készült felvételt.

Vegas~ Batman Video from Vegas NJ on Vimeo.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)