Hirdetés

A Nascarban dőlhet el, hogy Batman vagy Superman a jobb

|

A filmet promózandó két Nascar versenyző autóját átfestik, így mig egyikük egy Batman, a másik egy Superman logójával ellátott járgánnyal áll rajthoz.

Hirdetés

A Nascar-nézők március 20-án nem csak kedvenc versenyzőjük győzelméért, de kedvenc szuperhősük diadaláért is szurkolhatnak. Jimmie Johnson és Dale Earnhardt Jr. járgányait a március 24-én debütáló Batman Superman ellen - Az igazság hajnala népszerűsítése céljából átmatricázzák.

A kaliforniai Fontanában, az Auto Club 400 versenypályán zajló verseny során Earnhardt a 88-as számú Nationwide Batman Chevrolet SS-t, Johnson pedig a 48-as számmal ellátott Lowe's Superman Chevrolet SS-t vezeti. A versenypálya mellett különböző programok várják a látogatókat, meg lehet nézni a film jelmezeit, illetve be lehet vásárolni olyan ajándéktárgyakból, amiket nem hogy a film, hanem konkrétan az autók alapján készítettek.

Ti kinek drukkoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)