Hirdetés

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles - animációs feldolgozást kap a képregényes crossover

|

Hamarosan már a képernyőkön is láthatjuk Batmanék és a Tini Nindzsa Teknőcök közös kalandját.

Hirdetés

Még 2015-ben rajtolt el egy képregényes minisorozat, amelyben a DC egyik legismertebb karaktere, Batman a szintén sokak által kedvelt Tini Nindzsa Teknőcök oldalán harcolt. A különleges crossoverrel pedig hamarosan már nem csak a füzetekben találkozhatunk.

Hirdetés

A DC, a Nickelodeon és a Warner Bros. kollaborációjának köszönhetően még idén megjelenhet a képregényes crossoveren alapuló animációs film, a Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles. Úgy tűnik, hogy a sztori nem igazán változik tehát a teknőcök ismét DC-s karakterek között találják majd magukat, és Batmanen kívül feltűnik majd többek között Joker, Batgirl, Harley Quinn és még Poison Ivy is.

A szereplőket megszólaltató színészek is be lettek már jelentve, és közöttük van a sokak által kedvelt Troy Baker is, aki egyszerre adja majd Batman és Joker hangját is. Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, de a tervek szerint valamikor tavasszal fog megjelenni a film. Az információkon kívül pedig érkezett még egy kép is, amit alább láthattok.

Nektek tetszett régebben ez a crossover?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)