Hirdetés

Lebénult egy stábtag a Batwoman forgatásán

|

A forgatás alatt használt egyik gép szabadult el, ennek következtében sérült meg a helyszínen produkciós asszisztensként dolgozó Amanda Smith.

Hirdetés

Noha egy forgatás közben általában mindent megtesznek a helyszínen dolgozók biztonsága érdekében, bizonyos jeleneteknél szükség van olyan eszközökre és effektekre, amelyek balesetveszélyesek. Többnyire a kaszkadőrök vállalják be a legnagyobb kockázatot, a Batwoman forgatásán azonban most egy kamerák mögött dolgozó stábtag szenvedett komoly sérülést. 

Hirdetés

Amanda Smith produkciós asszisztensként végezte a feladatát, amikor a jelenethez használt emelőkocsi kosara valamiért leereszkedett és maga alá szorította a nőt. Azonnal kórházba szállították és megműtötték, mivel a gerince is sérült a baleset következtében, azonban deréktól lefelé így is lebénult. 

Egyik kollégája szervezett gyűjtést a humoristaként is dolgozó Smithnek a GoFoundMe oldalon, mivel a közeljövőben valószínűleg nem lesz képes dolgozni, hogy ellássa magát. A kampányt bárki támogathatja, az előre kitűzött 50 ezer dollár már összegyűlt, a következő célnak a szervezők a 100 ezret tűzték ki. 

Mivel a koronavírus miatt a The CW összes sorozatának forgatása leállt - köztük az Arrowverse részét képező Batwomané is - így a kollégái is kevesebb anyagi segítséget tudnak nyújtani a sérült nőnek, akiről nem tudni, hogy képes lesz-e valaha újra járni; ez csak komoly fizioterápiás kezelések után derül majd ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)