Hirdetés

Batwoman - friss traileren a legújabb Arrowverse-sorozat

|

A The CW közzétett egy kedvcsinálót, amiben alaposan szemügyre vehetjük a címszereplő logóját.

Hirdetés

Idén újabb szériával bővül a 2012-es A zöld íjásszal elrajtolt Arrowverse, amiben az évek során rengeteg jól ismert DC-s karakter tiszteletét tette már. Hamarosan pedig Batman unokatestvére is beköszön, aki szintén maszkos igazságosztónak állt.

Hirdetés

Úgy tűnik, rengeteg rajongója lesz Batwomannek Gothamben, mivel az új előzetesben csak úgy özönlenek az emberek egy tetováló szalonba, hogy magukra varrassák a hősnő vörös logóját. A sztori szerint a főszereplő, a Ruby Rose által játszott Kate Kane visszatér a városba, miután kirakták a katonai iskolából, és mivel Batmannek nyoma veszett, így kénytelen lesz ő jelmezbe bújni, hogy leszámoljon a rosszfiúkkal.

A Batwoman október 6-án debütál a The CW-n. Ti nézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)