Hirdetés

Baywatch film - Dwayne Johnson, avagy a Szikla David Hasselhoff helyén?

|

Visszatér a Baywatch, de ezúttal nem Mr. Hoff sütkérezhet a cicababák árnyékában. És nem is a kisképernyőn találkozhatunk vele, hanem a mozik vásznain.

Hirdetés

Nemrég nosztalgiáztunk a Jóbarátokkal, erre tessék, a Paramount Pictures előhúz egy másik, szintén több évtizedes múltra visszatekintő sorozatot a tarsolyából, illetve annak feldolgozását: jön a Baywatch moziváltozata, viszont egy teljesen új stábbal.

A The Hollywoord Reporter jelenti, hogy Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb akciósztárját castingolták a Baywatch film főszerepére, aki nem más, mint a pankrátorvilágot is megjárt Dwayne "The Rock" Johnson. Mielőtt bezárnátok az ablakot, gyorsan eláruljuk még, hogy Johnson R-besorolású, őrült és túlfűtött vígjátékot ígér, az pedig nem hangzik rosszul, bármennyire is abszurd az ötlet. David Hasselhoff és Pamela Anderson viszont cameózzon ám, különben nincs üzlet.

A rendezést a Családi üzelmek, a Szextúra és a Dumber és Dumber kettyó írói, John Morris és Sean Anders vállalták, míg a forgatókönyvet Justin Malen jegyzi. Dátumunk egyelőre nincs, viszont egy dolog már biztos: a Sziklás tengerpart garantált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)