Hirdetés

Befejeződött a Mortal Kombat 2 forgatása

|

A színészek végeztek, de ez nem jelenti azt, hogy a produkció egyhamar elkészül.

Hirdetés

A 2021-es Mortal Kombat film, ha jóindulatúak akarunk lenni, tisztességes munka volt - nem lett filmtörténelmi remekmű, de aki nem vette túl komolyan, még akár jól is szórakozhatott rajta.

A közepesen kellemes fogadtatásnak köszönhetően 2022-ben jött a bejelentés, hogy készül a folytatás, és azóta kisebb adagokban jönnek az újabb és újabb infók.

A munkálatok 2023 júniusában kezdődtek néhány visszatérő színésszel és több új szereplővel. Most Todd Garner, a projekt producere jelentkezett a jó hírrel, miszerint a kamerák végre leállhattak.

Hirdetés

Garner a Twitteren keresztül értesítette a rajongókat, a forgatások befejeződtek, de ez még csak az út felét jelenti. A projekt még messze van a késztől, és maga Garner is felhívta arra a rajongók figyelmét, hogy trailerre számítani a közeljövőben felesleges lenne.

Valahol, egy szekrényben már létezik rengeteg tekercs, rajtuk ütésekkel, rúgásokkal és zöld függönyök előtt szupercsapásokat mímelő harcosokkal. Hogy ezt mikor láthatjuk összefűzve, letisztítva és CGI elemekkel megtoldva, azt még nem tudhatjuk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)