Hirdetés

Befutott a Disney-féle Reszkessetek, betörők! előzetese

|

A mozikat elkerülve egyenesen a Disney+ streamplatformra érkezik a reboot.

Hirdetés

Akad a filmgyártás évszázados történetében jó pár olyan alkotás, amelyek a kereskedelmi tévék a világ minden pontján afféle hagyományként rendszeresen műsorra tűznek az év meghatározott szakában. A karácsonyi filmek között például ilyen a Reszkessetek, betörők! 1990-ben és 1992-ben bemutatott első két része.

A sorozat népszerűségét azóta hiábavalóban próbálták újra és újra meglovagolni, a rendező Chris Columbus, valamint a főbb szerepekben látható Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, és Catherine O'Hara nélkül egyszerűen nem ment.

Hirdetés

A Fox bekebelezését követően a Disney szerezte meg a jogokat, és a szórakoztatóipari óriás óvatos duhajként vágott bele befektetése fialtatásába. Mozikba ugyan nem küldi a Home Sweet Home Alone címre keresztelt rebootot, ám arra tökéletesen alkalmas lehet, hogy az ünnepek környékén további előfizetőket csalogasson a Disney+-ra. November 12-én kerül be a platform katalógusába.

Maga a történet kísértetiesen emlékeztet a klasszikusokéra: a 12 éves Max Mercert (őt a Jojo nyusziból ismerős Archie Yates alakítja) otthon felejti a karácsonyra Tokióba utazó családja, a fiú pedig az első meglepetéséből felocsúdva rögtön neki is lát az újdonsült szabadság élvezetének. A cselekmény egy pontján meg kell óvnia otthonát egy oda illetéktelenül behatolni készülő házaspártól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A rebootban egy rövid cameo erejéig feltűnik majd Kevin McCallister és Buzz MacCallister karaktere is, őket természetesen Macaulay Culkin és Devin Raytray formálja meg. Utóbbit láthatjuk is az előzetesben, ha nagyon figyelünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)