Hirdetés

Befutott a Sárkányok háza 2. évad első előzetese is, nézd meg magyar felirattal!

|

Nincs mese, most már a konkrét háború következik.

Hirdetés

Ez ma egy ilyen nap, záporoznak a friss trailerek. A Fallout tévésorozat és a The Boys 4. évada után most Sárkányok háza 2. szezonjának friss, magyar feliratos kedvcsinálóját is meg tudjuk nektek mutatni. Ebben azt láthatjuk, ahogy a főbb szereplők a közelgő nagy háborúra készülnek.

A háború pedig az első évad eseményei után gyakorlatilag elkerülhetetlen, rokonok fogják ölni egymást és természetesen maguk a sárkányok sem maradnak ki az előttünk álló összecsapásokból.

Hirdetés

Napra pontos premierdátummal egyelőre még nem tudott vagy nem akart szolgálni az HBO, de az kiderült, hogy 2024 nyarán érkeznek meg újra a tévéképernyőkre a sárkányok és lovasaik. 

A második évadban visszatér többek között Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)