Hirdetés

Befutott a The Witcher második évadának előzetese

|

A Netflix-féle Vaják újabb szezonjának trailere Geralt és Ciri kapcsolatára fókuszál.

Hirdetés

Körülbelül háromórás online műsorral készült a Netflix és a CD Projekt az első (és biztos, hogy nem az utolsó) WitcherCon alkalmából, minek keretében az élőszereplős sorozat stábtagjai, valamint a játékok fejlesztői beszélgettek egymással felidézve a múltat, műhelytitkokat fedve fel, és az újabb projektekkel kapcsolatos információmorzsákat osztva meg.

Volt még kvíz is, valamint Henry Cavill is felbukkant, aki kitartóan válaszolgatott a beküldött kérdésekre, és egy pillanatra sem tagadta meg geek mivoltát. A panelek alatt és közben pedig nemcsak azt tudhattuk meg, hogy mikor rajtol el a Vesemir történetét elmesélő animációs sorozat, hanem azt is, hogy milyen sokára kezdhetjük el ledarálni a Vaják második évadát.

Hirdetés

Az első szezon végére összeértek a sokáig térben is időben is egymástól függetlenül bonyolódó cselekményszálak, Ríviai Geralt rálelt a végzetére, Cintrai Cirillára, akit magával visz az egyetlen helyre, amit egész életében otthonának nevezett. Kaer Morhen rideg kőfalai között bajtársak, mi több, igaz barátok várják, ő pedig megkezdi az elárvult hercegnő kiképzését, akiből idővel páratlan képességű vajáklány válik, nem kis részben az ereiben csordogáló ősi vérnek köszönhetően.

A Vaják második évada 2021. december 17-én válik elérhetővé a Netflix katalógusában. Összesen nyolc epizódot láthatunk majd, az utolsó kivételével mindegyik címét ismerjük már. (A Grain of Truth, Kaer Morhen, What Is Lost, Redanian Intelligence, Turn Your Back, Dear Friend és Voleth Meir. A nyolcadik rész címét egyelőre titok övezi.)

Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)