Hirdetés

Befutott az élőszereplős One Piece sorozat utolsó előzetese is

|

Eiichiro Oda nagy sikerű mangájának adaptációja mindjárt elrajtol a Netflixen.

Hirdetés

A Netflix nemcsak a játékadaptációkra fordít nagy figyelmet, hanem az animékre is. Elég szép felhozatallal büszkélkedhet már a streamingplatform, és nem idegen a vállalattól az sem, hogy élőszereplős formában mutatnak be egy-egy klasszikust. Elég csak a Cowboy Bebopra vagy a Death Note-ra gondolni. Sajnos egyik sem sült el túl jól, azonban a legújabb próbálkozás más lehet.

A One Piece manga feldolgozása ugyanis az eredeti alkotó, Eiichiro Oda teljes kreatív felügyeletével valósult meg, és addig ki sem adták, amíg Oda nem volt teljesen elégedett a végeredménnyel. Ez már önmagában elég garancia lehet arra a rajongók számára, hogy érdemes legyen egy próbát tenni az adaptációval, az alapanyagot nem ismerőknek pedig megismerkedni Monkey D. Luffy kalandjaival. 

Hirdetés

Hősünk álma, hogy ő legyen a kalózok királya, ettől pedig senki sem tántoríthatja el - ráadásul különleges társakat is verbuvál maga mellé, akik hol harcolva, hol humorizálva, de elkísérik őt erre a veszélyekkel teli, izgalmas útra. Az élőszereplő One Piece sorozat augusztus 31-től nézhető a Netflixen akár magyar szinkronnal vagy felirattal is, és egy utolsó előzetes hangol minket rá: 

Ti bele fogtok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)