Hirdetés

Befutottak az új Venom film első értékelései

|

Régóta várjuk, hogy Tom Hardy és Venom visszatérjen a mozikba.

Hirdetés

A héten érkezett egy szinkronos előzetes a Venom 2: Vérontóhoz, most pedig az első külföldi értékelések is napvilágot láttak. A Sony 2018-ban indította el a saját, Pókember ellenségeire koncentráló filmes univerzumát a Venommal, a projekt pedig akkora siker lett, hogy nem lehetett kérdés, érkeznie kell a következő epizódnak.

Ugyan a Venom 2: Vérontónak az eredeti tervek szerint 2020-ban kellett volna mozikba kerülnie, a koronavírus miatt többször is elhalasztották a film bemutatóját. Október elsején azonban végre tényleg megérkezik a folytatás az amerikai mozikba - a magyar premier két héttel később várható.

Hirdetés

A folytatás fő eseménye Vérontó (azaz Carnage) feltűnése, őt kell legyőznie Venomnak és Eddie Brocknak. A második mozi visszahozza Michelle Williamst Eddie exeként (és jó eséllyel She-Venomként), Naomie Harris pedig Shriekként debütál.

Arról is lehetett hallani pletykákat, hogy a Sony projektje összefűzödik a Tom Holland féle Pókember sztorikkal, amitől csak még izgatottabban várjuk a Venom 2-őt.

A filmet közben elkezdték bemutatni a kritikusoknak, akik ugyan október elsejéig nem tehetnek közzé teljes kritikát, de a közösségi médiában spoilerek nélkül már véleményezhették azt. Íme pár ízelítő ezekből:

A legtöbben Tom Hardy alakítását emelik ki Eddie Brockként és a kapcsolatát Venommal, ami a legtöbb kritikus szerint épp olyan vicces és szórakoztató mint az első felvonásban. Úgy tűnik, Hardynak sikerült még egy lapáttal rátennie az előző filmben nyújtott alakítására.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Miközben az első rész nagy siker volt, a kritikusok véleménye megoszlott, hiszen az eseményei igen könnyen felejthetőre sikeredtek és úgy tűnik ez most sem változott. Aki szerette a 2018-as sztorit, ezt is élvezni fogja, akinek azonban az nem jött át, ezt a filmet sem fogja különösebben a szívébe zárni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)