Hirdetés

Bejelentették a Budapest Comic Con első vendégét

|

A Trónok harca és Harry Potter rajongók is örülni fognak.

Hirdetés

A Budapest Comic Con szervezői azt ígérték, hogy olyan színészeket hoznak el a hazai közönségnek, akik eddig még soha nem jártak Magyarországon, és az esemény időpontjának bejelentése után nem sokkal le is leplezték a legelső sztárvendéget.

Bár a bevezetőben említett franchise-ok több művészre is utalhattak, azonban nem az eredeti tervek között szerepelt Jack Gleesonról vagy Mark Williamsről van szó. 

Hirdetés

Natalia Tena neve valószínűleg keveseknek mond valamit, viszont ha azt mondjuk, hogy a Harry Potter szériában Nymphadora Tonks bőrébe vagy éppen a Trónok harcában Osha képében láthattuk, akkor máris feltörnek az emlékek (felbukkant egyébként a The Mandalorianban is). 

A következő hetekben további bejelentésekre számíthatunk. Az első Budapest Comic Con december 11. és 12. között várja majd az érdeklődőket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)